REGLAMENT

Inicio / REGLAMENT

DIA, HORA I LLOC

4 de Febrer de 2018
Brieffing: A les 9:45h.
Sortida: 10:00h del matí a la plaça del Casal de Cultura de Matadepera
Arribada: L’hora màxima d’arribada seran les 13:00h
Entrega de dorsals: El mateix dia de la cursa de 8:00 a 9:45h.

NORMATIVA

  • Cursa oberta a tothom. Places limitades a 500 corrredors. Els menors de 18 anys hauran de portar una autorització o venir amb els pares/mares o tutors/es alhora de recollir el dorsal. Aquesta autorització l'obtindreu alhora de fer la inscripció online. L’organització es reserva el dret de demanar el DNI a tots els participants per comprovar l’edat dels atletes.
  • Les inscripcions es realitzaran a través del web http://www.cursamontrodon.cat/inscripcions/ o presencialment al BTT Esport Matadepera, a Informàtica Matadepera i a l'Esports Kñera de Terrassa. Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’import si la no participació de l’atleta és per causes no imputables a l’organització.
  • La distància de la cursa Mont-Rodón és de 12.5 km per corriols tècnics tant de pujada com de baixada i amb 600m desnivell. Hi haurà 3 avituallaments i a l’arribada hi haurà aperitiu per tothom! Cal una bona condició física!!
  • L’organització entregarà el dorsal i aquest s’haurà de col·locar a la part davantera de la samarreta de forma visible. Qui no porti el dorsal visible serà desqualificat i no optarà a cap tipus de premi. És obligatori utilitzar el xip que proporcionarà l’organització, s’ha de portar lligat a les bambes sense doblegar i s’haurà de retornar una vegada finalitzada la carrera o al control més proper en cas d’abandonament. Cada corredor només pot portar el xip que té assignat.
  • El mal temps no serà obstacle per a la celebració de les proves, considerem que poden ser un al·licient i un repte més a superar. Tot i això, l'organització es reserva el dret d'anul·lar-la si així ho creu convenient. El recorregut pot variar, d'acord amb els propietaris, l’ajuntament de Matadepera i les condicions climatològiques.
  • La totalitat de la prova transcorre per camins, corriols i pistes forestals. La circulació de vehicles per aquestes pistes no estarà tancada. Es passa pels llocs més emblemàtics del nostre poble; respecteu la natura, no sortiu dels límits marcats i no llenceu deixalles. Incomplir les normes és motiu de desqualificació. A tot aquell qui hagi arribat però no hagi completat tot el recorregut o se li comprovin irregularitats durant la prova serà desqualificat.
  • El preu de la inscripció inclou una assegurança pel corredor/a en cas d'accident mentre aquest realitza la cursa. Hi haurà servei d’ambulància. Servei de guarda-roba i dutxa per tothom.
  • Les vostres dades seran tractades d’acord amb el que estableix la llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE núm 298, del 14 de desembre de 1999).

CATEGORIES

Menors de 18 anys
De 18 a 23 anys
De 24 a 39 anys
De 40 a 49 anys
De més de 50 anys

PREMIS

L’entrega de premis serà a les 12:30h del migdia.

Hi ha 20 premis. Seran premiats els tres primers/es de la classificació general masculina i femenina, el primer masculí i femení de cada categoria i el primer i primera local, amb aquest ordre de prioritat.
Els premis NO són acumulatius, excepte el premi al primer corredor i primera corredora que passin per dalt del Mont-Rodon que si que s'acumula.

També hi haurà un obsequi per a tots els participants.